Lukijat

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kesää odotellen

 Kesä tekee tuloaan. Luonto herää talvihorroksestaan. Lintujen viserrys on musiikkia korville. Pihatyöt alkavat. Mitä paljastuukaan taas lumen alta. Leskenlehdet ovat kauniisti kukassaan. Joka kevät, kun näen ensimmäisen leskenlehden, tiedän että kesä tulee sittenkin, vaikka joskus pitkinä talvipäivinä kesän odotus tuntuu toivottomalta. 

 En ole kerennyt blogiani päivittämään aikoihin.
Olen käynyt kolme viikkoa työharjoittelussa eräässä perhepäiväkodissa opiskelujen lomassa.Kolme viikkoa on harjoittelua vielä jäljellä. Sen jälkeen on yksi päivä vielä koulua. Ja sitten aloitan kolmen viikon kesäloman. Kesäkuun puolivälissä menenkin sitten töihin kehitysvammaisten pariin.


Kesää odottelen innolla ja aurinkoisia päiviä, kuten varmaan meistä jokainen.

Iloista kesän odotusta kaikille blogiystävilleni.


13 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Kyllä sinulla Eila kiirettä pitää,mutta varmaan mieluita on,kyllä ne kevät kukat sielläkin jo alkavat näkyä,voimia sinulle työssäsi ja hyvää kesän odotusta.Halauksien kera terveiset kaikille:)))

Irma kirjoitti...

Hei Eila Olet hauskasti kuvannu sinivuokot kaunis.On hyvää että koulusi kohta loppuu ja päset viettämää lomaa.Halaukksia

A kirjoitti...

Ihanaa kuitenkin, että kesä on tulossa;DD

Sinulla on tiukka talvi kohta takana, mutta lyhyt loma opiskelujen ja harjoittelujen välissä. Voimia sinulle, Eila, ja oikein hyvää jatkoa.<333

sylvi kirjoitti...

Olet kyllä ahkeroinnut koulussa.
Hyvin tehty.
Kauniita sinivuokkoja olet kuvannut.
Okein mieluisaa työharjoittelua sinulle Eilasen,
Halaukset sinne sinulle!

kaisu marjatta kirjoitti...

ihanan keväisiä kukkia. minulla ei oikein toimi nyt mikään syy muutos bloggeri, miten ihmeessä osaisin saada toimimaan, lukijakuvat on pois, kommentoinnit ei toimi, tämä on ainut mikä näyttäisi toimivan äh, huononäköinen ja taitamaton, pitääköhän mun tilata joku erikoisauttaja.. huh.tätä blogien uudistusta

anja kirjoitti...

Kiva kun olet täällä taas! Kevät tulee väistämättä, sen kuulee lintujen konsertista, kukkien terälehtien aukeamisesta auringolle ja silmujen puhkeamisesta pihakoivuun. Kivoja kevätpäiviä sinulle eila.

marimeri kirjoitti...

Onpa hyvä, että pääset hetkeksi lomailemaan kaiken puuhastelun jälkeen!
Aivan uskomattoman ihanat kuvat olet saanutkin kuvattua, aivan mykistyin ihastuksesta niitä katsoessani!

Kyllä ihmettelinkin mihin olet kadonnut:-).
Kaikkea hyvää elämääsi !

marimeri kirjoitti...

Hei Eila, sinulle ja kauniille blogillesi on tunnustus blogissani!

SinikkaHelena kirjoitti...

Kauniit kevätkukkakuvasi muistuttaa todellakin iloisesti kesän tulosta. Hankittava tuonne luonnontilaiseen pihapäätyyn noita leskenlehtiä, nehän yleensä kevään ensimmäisiä kukkijoita. Iloitaan lämpimämmästä ajanjaksosta!

eila kirjoitti...

Hei kaikille. Kiitos paljon teille.
Koulu on päättynyt tältä keväältä ja työharjoittelukin meni tosi kiitettävästi. Nyt lomailen vähän täällä kotona ja aloitankin työt jo 11. kesäkuuta. Siinäpä menee taas koko kesä.
Oikein hyvää kesää teille ja Marimerille kiitos tuosta tunuustuksesta.

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Hyvää kesäviikonloppua toivottaa Teuvon kuvat Noormarkusta

kaisu marjatta kirjoitti...

PALJON ONNEA VAAN! 2vuotias tyttären poika jatkaa laulua; - KAKKU LENTÄÄ PÄIN NAAMAA:)) minua nauratti, en tiedä muista! KESÄ ON NYT TÄYSI.
Lisäksi kutsun sinut kesän ketjujännäri piiriin kirjoittamaan oman jatkon. tule ja tutustu sivulla pieniä sanoja, ketjujännäri Varjojen saareen.. ilmoita jos innostut aiheesta-- ihanaa heinäkuuta!

marimeri kirjoitti...

Hei Eila, lähetän sinulle haasteen, jonka löydät sivultani marin kuvatukset kohdasta Vanha romu .
Oikein hyvää ja aurinkoista syksyä sinulle !