Lukijat

lauantai 21. syyskuuta 2013

Hei taas. 

Niin se kesä vierähti taas töiden merkeissä. Kesään on mahtunut paljon tapahtumia. Vanhimman tyttäreni poika pääsi ripille ja tänä kesänä heidän perheeseen syntyi myös pieni poika vauva. Vauvan oli määrä syntyä elokuussa, mutta hän päättikin tulla jo kahta kuukautta aiemmin. Syntyessään hän painoi 1920 g.  Nyt hän painaa jo melkein neljä kiloa. Nimekseen hän sai Juho Torsti Eemeli. 


Juho Torsti Eemeli Hän on minun kuudes lapsenlapseni. Ja tammikuussa on odotettvissa lisää vauvoja. Nuorin tyttäremme odottaa toista lastaan. Heillä on ennestään yksi lapsi, 3 ja puoli vuotias tytär. 


Ja minulla alkaa opiskelut olla jo loppusuoralla. Valmistun joulukuussa, jos kaikki menee hyvin. Töitä on riittänyt opiskelun lomassa ja niinkuin olette huomanneet, en ole päivitellyt blogiani aikoihin.

Minulla on ollut jonkin aikaa hirveä kipu kantapäässä. Aamuisin tuntuu, että jalalla ei kärsi ollenkaan astua. Kävin terveydenhoitajalla ja hän suositteli, että menisin näyttämään jalkaani terveyskeskuksen kuntoutukseen. Kuntoutuksessa kertoivat, että minulla on jalkapohjassa oleva jänne tulehtunut (plantaarifaskiitti). 
Kuntoutuksessa laittoivat minulle kinesioteippauksen kantapään ja reiden alueelle.Teippaus on ollut nyt vähän yli viikon siinä ja nyt voin pikkuhiljaa jo lenkkeillä pidempiäkin matkoja koirani kanssa. 
Huomenna juhlimme äitini 85 vuotis päiviä. Hän täytti vuosia jo 12. syyskuuta. Silloin hän oli kylpylälomalla sisariensa kanssa Pärnussa.  Mutta me halusimme järjestää hänelle juhlat täälläkin. Olemme kutsuneet juhliin myös papin. 
Tässä sisarukset yhteiskuvassa. Äitini on heistä vanhin ( Oikealla) He ovat kuvassa ikäjärjestyksessä. Yksi eno puuttuu kuvasta.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille teille. Toivotaan, että saan päiviteltyä tätä blogiani vähän ahkerammin jatkossa.

7 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Onnea ja siunausta Juholle♥.Onnea myös vanhemmille ja isovanhemmille♥.Terveisiä Lempi siskolle oikein mukavia juhlia teille.♥♥

eila kirjoitti...

Kiitos Ritva tätini <3
Kerron onnittelut. Halauksia sinne teille. <3

mummeli kirjoitti...

Olipa kiva kuulla sinusta taas välillä. Onnea äidillesi! Onnea pikku Juholle.
Kiva kun opintosi alkaa olla loppusuoralla. Pianhan tämä aika on sittenkin mennyt!

Irma kirjoitti...

Paljon Onnea pienokaiselle myös
vanhemmille ja iso vanhemmille.
Kauniin nimen sai söpönen vauva.
Huomasin että olet tullut tänne blogeihin mukavaa.paljon terveisiä äitillesi siskoni Lempille,vietimme ihanat synttärit kylpylässä,Me kaikki nautimme siellä olosta
Halauksiin Eila.♥♥

A kirjoitti...

Lämpimät onnittelut äidillesi, Juholle ja sinullekin, olethan moninkertainen isoäiti!♥

Sylvi on postannutkin jo äitisi ja hänen sisarustensa matkasta Pärnuun-

Valmistumisesi on jo tosi lähellä, jouluna voit juhlia niitä yhdessä Joulunlapsen kanssa:)

Hyvää jatkoa sinulle, Eila, ja antoisaa viikonloppua!♥

Hanneles bokparadis kirjoitti...

varmasi suukin söpö

eila kirjoitti...

Kiitos kaikille teille kommenteistanne. Olen ollut tosi kiireinen valmistumiseni jälkeen.
Yritän jossain välissä taas päivittää blogiani. Ihanaa talvista iltaa teille kaikille.