Lukijat

maanantai 5. syyskuuta 2011

Kivisora löytää paikkansa

Mieheni ajaa kivisoraa kivijalan juureen.

Täytyy katsoa tarkkaan, että sattuu oikeaan paikkaan.

Sitten vaan kippaamaan seinustalle. Muovit on jo levitetty alle, että ei rikkaruohot pääse tunkemaan läpi.

...ja nyt kauha alas

..eikun lapiohommiin..




Sorakasaa on vielä jäljellä paljon, paljon.



Kyllä siitä vielä hyvä tulee.

Mie paistelen kuistilla ohukaisia ja katselen samalla kun mieheni uurastaa.

Ohukaiset ovat kuin pitsiä

Nam...hyvää...rahkaplättyjä




Nyt syödään  ja nautitaan "karppareiden" rahkaplätyistä. Sorakasa on jo levitetty seinustalle ja loput pihamaalle.   Hyvää ja värikästä syksyä kaikille blogini lukijoille. Nautitaan tästä väririkkaasta ja aurinkoisesta syksystä.

7 kommenttia:

A kirjoitti...

Eila!

Voi miten ahkeria olette olleet, talo on maalattu ja seinänvierustat sorastettu. Kyllä sitä kelpaa juhlia lättyjen kanssa: On hyvä mieli hyvin tehdystä työstä..:D

Oikein hyvää ja aurinkoista syksyä sinulle ja miehellesi, Eila, sinne Outokumpuun<3

sylvi kirjoitti...

Oi Eilasen,onpa maukas postaus. nami nami
tulisin maistelemaan kun asuisit lähempänä.
On todella kuin pitsiä.
Hyvä idea laittaa soraa seiunstan viereen.
On siinä Ekillä hommaa, mutta palkaksi saa lettuja.
Hyvää työiloa sinne teile, ja värikästä syksyä.
Kram♥

seijastiina kirjoitti...

Tuleepa nätin näköinen seinusta tuosta.
Mutta nuo rahkaletut on houkuttelevia ja karppausjutut kiinnostaa, kun täälläkin päässä karpataan.
Ovat herkullisen näköisiä, nams!
Mitähän noihin tulee?

eila kirjoitti...

Hei
Aili-mummo
Sylvi ja
Seijastiina.

Hommat vaan lisääntyy.
Tänään mennään ostelemaan rapputarpeita.
Teemme uudet rappuset pannuhuoneen ja liiterin edustoille.
Tänään en menekään metsään sienestämään.

RAHKALETTUJEN ohje tulee tässä:

4 kananmunaa
1 prk rahkaa (250g)
1,5 rkl ruisjauhoja/mantelijauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus makeutusjauhetta
loraus öljyä
1,5 tl suolaa

Sotketaan ensin munat ja rahka.
Sitten loput aineet sekaan.
Annetaan taikinan "muhia" n. 15 min.
Kannattaa paistella pieniä plättyjä. Pysyvät paremmin koossa.

Toivottavasti maistuu. Meille ainakin maistui.

Aurinkoisia syyspäiviä teille kaikille ja terveiset Outokummusta.

ritva kirjoitti...

Kyllä teillä on touhua riittänyt,voi miten kauniin värinen krattori,varmaan on maukkaat letut,aurinkoisia syyspäiviä teill<3

eila kirjoitti...

Hei Ritva.

Kyllä plätyt maistui hyvälle.
Oletko tehnyt koskaan rahkalettuja? Kokeilepas. Ovat tosi hyviä.

Aurinkoisia syyspäiviä sinnekin ja terveiset täältä. <3

Sanna kirjoitti...

Mistä te hankitte tuon pihamurskeen? Meidän täytyy myös keväällä laittaa tilaukseen. Hienosti sujui tuon traktorin avulla levitys! Kiitos kuvista. https://www.sepelijamultaturku.fi/sepeli-ja-murske