Lukijat

torstai 30. kesäkuuta 2011

Omia "viljelyksiä"

Amppelitomaatti tekee niin makoisia tomaatteja.

Hyviä, ihan erimakuisia kuin kaupan tomaatit.
Maistuis varmaan teillekin....

Ja tässä raparperit kasvaa vinhaa vauhtia.

Raparperipiirakka



Helppo ja hyvä makean piirakan ohje

kahdeksan annosta

4 kananmunaa
2 dl canderel makeutusainetta
1 dl mantelijauhetta
1 dl soijajauhetta
1 dl perunakuitua(semperin pofiber)
2 tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua voita
(vaniljauute tai vaniljasokeria)
Päälle:
raparperia, kanelia ja canderel makeutusjauhetta
 

Vatkaa munat ja canderell.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen.
Lisää lopuksi sulatettu voi.
Lado päälle raparperit,joihin olet sekoittanut makeutusaineen ja kanelin.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.


Ja on hyvää.
Kannattaa kokeilla.

10 kommenttia:

anja kirjoitti...

Näyttää helpolta ja herkulliselta piirakkaohjeesi. Kokeilehan raparperimehun ohjetta, joka oli virveriikan blogissa. Et pety varmasti.
Makoisilta näyttävät myös tomaattisi. Minulla ei tänä kesänä yhtään tomatintainta kasvamassa. Harmi.

ritva kirjoitti...

Voi miten isot tomaatit sinulla jo on,täytynee kokeilla tuota raparperi piirasta,aurinkoita viikonloppua<3

sylvi kirjoitti...

Onpa sinun tomaat kasvaneet.
Meillä ei ole vielä noin isoja.


rabarberi piiras on hyvää.
Täytyypä kokeolla sinu reseptiä.
Oikein ihanaa viikonloppua sinne teille rakas Eilaseni.♥

A kirjoitti...

Eila!

Sinä mestarileipuri<3

Hyvää kesän jatkoa sinulle, ja kiitos ohjeesta<3

asta kirjoitti...

Tämä postaus on oikea nam-nam-postaus!
Maistuis varmaan mullekin!

eila kirjoitti...

Hei Anja, Ritva, Sylvi, Aili-mummo ja Asta.
Kiitos kommenteistanne ja anteeksi, kun en ole käynyt kommentoimassa teidän blogejanne muutamaan päivään. Jäin taas lomalle töistäni ja loman alkajaiseksi sain pahan korvatulehduksen.
Yritänpä parantaa tapani ja käydä kommentoimassa blogejanne tänään.

Tomaattini kypsyvät nopealla vauhdilla ja ovat niin makoisia.

Oikein hyvää heinäkuun alkua teille kaikille ja auringon paistetta elämäänne.

kaisu marjatta kirjoitti...

kiitos reseptistä jotain uutta olen kaivannutkin.. nam nam..

jos tahdot niin sivullani ajatellaan aik.. on sinulle lahja. tahdon antaa sen ilman mitään velvotteita, ystävyys ja edelleen vain ystäville.

eila kirjoitti...

Kiitos aikatherine lahjastasi.

Tuossa raparperipiirakassa voi toki käyttää tavallista sokeriakin, mutta minä käytin tuota makeutusainetta.
Ja vaniljakastikkeen kanssa se on todella hyvää.
Hyvää illan jatkoa sinulle.

seijastiina kirjoitti...

Herrrrrrkullinen piiras, nami!
Komeasti jo tomaatit kypsyy sinulla, ihanat!
Minä en laittanut tänä vuonna.. nyt harmittaa, mutta saampa täällä ihailla sinulla :)

eila kirjoitti...

Hei Seijastiina.
Kannattaa kokeilla tuota piirasta. On hyvää ja tehty "karppareiden" ohjeella.
Ja tomaatit maistuvat tosi hyvältä. On ne ihan eri makuisia kuin kaupasta ostetut. Joka päivä saa kerätä kypsiä tomaatteja.

Iloista viikonloppua sinulle.